
- Există turiști care călătoresc să mănânce produse de panificație.
- Marea Britanie atrage turiști cu ajutorul patiseriilor.
- Greggs are peste 2.600 de magazine, iar Gail’s are 170 de filiale.
- Proprietarii spun că folosesc ingrediente speciale.
- În România există 8.600 de unități care vând covrigi, prăjituri sau pateuri.
Unii turiști călătoresc să vadă monumente, alții să stea pe plaje exotice. Între timp, a mai apărut o categorie, „turistul de panificație”.
Oameni din toată lumea se duc în Marea Britanie ca să mănânce cele mai bune produse de patiserie- chifle, croissante, brioșe, gogoși sau sau pain au chocolat. O turistă a povestit pe social media că a bătut un drum de peste o oră pentru a gusta babka și cornurile cu miere la brutăria Farro din Bristol.
În Marea Britanie găsești brutării la tot pasul. Greggs are peste 2.600 de magazine, iar Gail’s are 170 de filiale, iar 34 doar în Londra. Un pachet de două croissante de la o brutărie Tesco costă 2 euro. Proprietarii spun că secretul stă în ingrediente, cum ar fi făina provenită din agricultura regenerativă.
TOP ARTICOLE
- FOTO. TikTok-ul e plin de videoclipuri fără sens făcute cu A.I. Cele mai faimoase sunt cele cu povestea personajului Ballerina Capuccina
- S-a născut primul copil conceput cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Fertilizarea in vitro a fost complet automatizată
- Florian Ciorgodă a scris „Codul Penal în fabule”. Fostul judecător a pus articolele de lege în versuri
Acesta este un gooseberry elderflower beignet. Am așteptat 30 de minute la rând la Fortitude Bakery în Londra. Au început să servească beignet la 11 dimineața până când au fost sold out. Noi am ajuns pe la 11.45 și vândute aproape toate.
Nici România nu o duce rău. La fiecare 2.200 de consumatori există o simigerie sau o cofetărie, arată ZF.Țara noastră are 8.600 de unități care vând covrigi, prăjituri sau pateuri, iar 1.100 sunt în Bucureşti.
Partenerii noștri