- Dacă vorbești politicos cu ChatGPT, acesta îți va răspunde pe măsură.
- 67% dintre americani se poartă frumos cu chatboții cu care vorbesc.
- 12% dintre utilizatori vorbesc frumos cu boții de teama unei răscoale a A.I.-ului.
- Emiratele Arabe Unite vor să folosească A.I.-ul ca să scrie legi.
Ești politicos cu ChatGPT, îi iei miliarde din buzunare lui Sam Altman. CEO-ul OpenAI a recunoscut într-o postare pe X că utilizatorii care spun „te rog” și „mulțumesc” modelelor de Inteligență Artificială costă compania zeci de milioane de dolari în electricitate.
Să fii politicos cu chatboții nu e chiar inutil însă, spun arhitecții A.I.: „Dacă îi vorbești politicos, chatbotul îți va răspunde pe același ton, mai profesional„, arată o notă internă de la Microsoft.
Un sondaj realizat anul trecut arată că 67% dintre americani se poartă frumos cu chatboții cu care vorbesc, iar 12% fac asta ca să se pună bine cu algoritmii, în caz că va veni vreodată o răscoală a A.I.-ului.
TOP ARTICOLE
- FOTO. TikTok-ul e plin de videoclipuri fără sens făcute cu A.I. Cele mai faimoase sunt cele cu povestea personajului Ballerina Capuccina
- Hotelul Mining Exchange din SUA te primește cu cristale energetice: De ce ședințe se bucură oaspeții
- Florian Ciorgodă a scris „Codul Penal în fabule”. Fostul judecător a pus articolele de lege în versuri
Emiratele Arabe Unite au încredere totală în Inteligența Artificială. Vor să o folosească ca să scrie legi și să le revizuiască pe cele existente.
„Acest nou sistem, susţinut de Inteligenţa Artificială, va schimba modul în care creăm legi, făcând procesul mai rapid şi mai precis„, spune șeicul Mohamed, prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite.
Partenerii noștri