Generația Z răspunde la telefon, dar nu spun „Bună ziua”. Tinerii spun că este datoria celui care sună să vorbească primul

  • Generația Z răspunde la telefon, dar refuză să spună „Bună ziua”.
  • Generația Z spune că este datoria celui care sună să vorbească primul.
  • Generația Z are vârste cuprinse între 13 și 28 de ani.
  • Milenialii, care au până în 44 de ani, au inventat expresia „Gen Z Stare”.

Noi vremuri, noi reguli. Codul bunelor maniere e perimat, a intrat în vigoare o noua regulă de etichetă. Dacă suni, ai obligația să dai „Bună ziua!”, altminteri vei fi răsplătit cu tăcere. Este noua tactică a tinerilor cu vârste cuprinse între 13 și 28 de ani, scrie Business Insider. Un tweet viral, postat de o persoană care lucrează în recrutare, a atras atenția asupra acestui comportament.

Generația consideră că, din moment ce tu ești cel care a sunat, tot tu ar trebui să vorbești primul. De asemenea, tinerii se tem și că escrocii le-ar putea clona vocea folosind înregistrări cu „Salut” sau „Bună ziua”.

Un nou „război rece” între generații ia amploare în birouri. Milenialii, care au între 29 și 44 de ani, au inventat o nouă expresie „Gen Z Stare”: Situația descrie lipsă de reacție totală pe care o întâlnesc tot mai des în interacțiunile cu colegii mai tineri. Descrisă ca lipsă de abilități de comunicare, Generația Z se apără, „Ne uităm așa pentru că suntem uluiți de lucruri care nu au sens”, motivează tinerii.

Ai peste 35 de ani? Ești considerat deja bătrân de generația tânără. A sta arată un sondat făcut de EduBirdie, pe 2.000 de persoane, cu vârsta până în 28 de ani. Printre victime se numără vedete precum Taylor Swift , Emma Watson și Daniel Radcliffe. În schimb, 35% dintre mileniali cred că 40 de ani expiră termenul de valabilitate al tinereții. Printre vedetele de patruzeci de ani se numără Cristiano Ronaldo, Katy Perry sau LeBron James.