- Ştefan are un restaurant cu terasă, în centrul Braşovului
- Ospătarii vor dezinfecta mesele şi scaunele înaintea fiecărui client
- Cu pierderi de 80 la sută, ca să nu dea faliment, Ştefan va continua să livreze mâncare la domiciliul clienţilor
Ştefan, patronul unui restaurant din Brașov, a achiziţionat măşti pentru fiecare angajat şi dezinfectanţi în valoare de 3.000 de lei. Trebuie să știi că ospătarii se vor dezinfecta după fiecare comandă dusă la masă. În plus, vor lucra în două ture încât să nu se intersecteze cu ceilalţi colegi.
„Ne-a fost foarte greu să supravieţuim. Prin deschiderea terasei ne vom putea salva business-ul, ne vom putea ţine toţi angajaţii“, spune Ştefan Gleveşanu, patronul restaurantului.
TOP ARTICOLE
- Tot mai multe branduri mari adoptă campanii anti‑Inteligență Artificială. Heineken și Aerie sunt cele mai recente care s-au alăturat curentului
- Tinerii sub 27 de ani nu mai vor filme cu scene sexuale sau drame. Ce conținut consumă cel mai des Generația Z
- 6 din 10 studenți din România spun că știu să-și gestioneze banii bine. Ce domenii atrag cei mai mulți tineri
„Dacă numărul cazurilor de infectări cu coronavirus va scădea, este posibil ca terasele sa fie deschise din 1 iunie, iar plajele din 15 iunie“, susţine Nelu Tătaru, Ministrul Sănătăţii.
Acum, terasa este goală, dar e foarte posibil ca pe data de 1 iunie să poţi veni aici şi să savurezi cafeaua sau limonada preferată. Atenţie însă, va trebui să păstrezi o distanţă de un metru şi jumătate faţă de prietenii tăi. Ceva mai apropiat vei putea sta de membrii familiei cu care locuieşti în aceeaşi casă.
Partenerii noștri


