- Gheorghe lucrează în domeniul IT şi a apelat la un nutriţionist şi antrenor personal ca să-şi schimbe stilul de viaţă
- În pandemie s-a îngrăşat 5 kg, iar după 2 luni de dietă şi mişcare a slăbit 6 kg.
- Gheorghe plăteşte 70 de lei pe săptămână pentru programul de nutriţie şi 650 de lei pe 12 şedinţe, cu antrenor personal
Gheorghe are 22 de ani, este din Iaşi şi lucrează în domeniul IT, de acasă. Pe timp de pandemie, din luna martie, până în iunie, s-a îngrăşat 5 kilograme. A încercat să ţină diete şi să facă mişcare cu ajutorul aplicaţiilor de pe internet, dar fără succes. În cele din urmă a apelat la ajutorul unui nutriţionist şi antrenor personal. Medicul l-a pus să-şi facă analizele, iar după 2 luni de dietă şi mişcare a slabit 6 kilograme. Pentru programul de nutriţie Gheorghe plăteşte 70 de lei, pe săptămână. Iar pentru 12 şedinţe la sală, cu antrenor personal, scoate din buzunar 650 de lei.
„Mă trezeam la 8, iar apoi rapid micul dejun, foarte nesănătos. La 9.30 aveam şedinţă cu cei de la firmă, iar apoi pana la 18 stăteam în faţa calculatorului.Îmi place la nutriţie că nu m-au obligat să scot toate alimentele care îmi plac“, povestește Gheorghe Halupu.
TOP ARTICOLE
- Iranul vrea să își crească bugetul pentru apărare cu 200%. Generalul Reza Ashtiani: „Putem ține un război de 10 ani”
- Generația Z răspunde la telefon, dar nu spun „Bună ziua”. Tinerii spun că este datoria celui care sună să vorbească primul
- Marea Britanie introduce lecții anti-misoginie în programa școlară de educație sexuală
Medicul nutriţionist povesteşte că majoritatea clienţilor sunt din domeniul IT, fiind şi cei mai sedentari. Uite ce spune Anca Buruciuc, nutriţionist: „Când o persoană intră într-un proces de echilibrare ponderală, intrăm pe o evaluare a obiceiurilor alimentare, a stării de sănătate şi de aici realizăm un program de alimentaţie echilibrată“.
Iată sfaturile lui Mihai Adrian, antrenor personal: „Urmărim să ne încălzim foarte bine când mergem la sală, ascultăm indicaţiile persoanelor din sală, să facem exerciţiile corect. Este importantă corectitudinea exerciţiilor, nu numărul mare de repetări“.
- ȘTIU, 25 iulie, ora 20:00, cu Mădălin Mihai și Tamara Ceaicovschi. Invitat: Crina Ciocian
- Poluarea din sălile de clasă nu scade nici cu ferestrele închise. Filtrele de aer reduc poluarea doar cu 29%
- Aplicația Tea a ajuns pe primul loc în App Store în America. Femeile postează recenzii anonime despre bărbați
- Un site poate pierde până la 79% din click-uri din cauza A.I. Overviews. Google este acuzat că își favorizează propriile servicii
- Franța va recunoaște statul Palestina. Marco Rubio: „Această decizie nechibzuită nu face decât să servească propaganda Hamas”
Partenerii noștri